Despre mine

Salutare,

Ce pot să spun despre mine… sunt o persoană neprefăcută, sinceră până aproape de naivitate şi cred cu adevărat în existenţa unei laturi pozitive în fiecare om. În general sunt o persoană îndrăgită tocmai din cauza drăgălăşeniei şi a naivităţii mele. Dar pentru că asteapt mult de la ceilalţi, poate prea mult, mă lovesc şi sunt sigur ca mă voi lovi de foarte multe ori de dezamăgiri de-a lungul periplului meu existenţial.

Experienţa este cea care mă poate învăţa să fiu mai critic, mai puţin sensibil, mai puţin modelat de dorinţele celor din jur. Nu-mi pierd însă puritatea sufletească şi, cu oarecare efort, voi reuşi să-mi păstrez neschimbată şi bunătatea interioară. Mă tem de viaţa în sine pe care o percep prea scurtă, prea fragilă, prea neprevăzută pentru a realiza tot ceea ce îmi doresc. O iubesc însă şi încearc să profit de fiecare clipă pe care o petrec. Cred în fatalitate şi în coincidenţe, şi am o înclinaţie către lucrurile mistice, spirituale.

Uneori mă percep ca pe un inadaptat. Anii copilăriei sunt cei care mi-au influenţat în mod decisiv dezvoltarea şi evoluţia personalităţii. De aceea pun pasiune în orice lucru mărunt pe care îl fac. Nu privesc oricum o floare, ci ca şi cum aş vrea să extrag printr-o simplă privire misterul existenţei sale. Nu percep „oricum” nici iubirea. Nu o privesc ca pe o experienţă, ci ca pe „acea” experienţă. Chiar dacă îmi găsesc cu greu sufletul pereche, relaţia cu persoana iubită este unică prin esenţa sa.

Pe planul realizărilor, cel mai important pentru mine este faptul că am pus bazele, printre multe alte bloguri si site-uri, unei reviste online: Utopian.ro, la care din păcate nu am timp să mai lucrez dar la care revin din când în când, iar în prezent îmi omor timpul lucrând şi promovând o nouă platformă de jocuri browser, unde te invit să te relaxezi alături de mine, şi de ce nu, îţi poţi invita şi prietenii.

Gabi.

Reclame
Comentarii
  1. Je t'aime spune:

    inspirata descriere gabi… la multi ani cu intarziere.. numai bine

  2. doidor spune:

    O sa ajungi departe intr-o zi, trebuie doar sa crezi. ELPI

  3. Xtina spune:

    Gabi, la multi ani si tie! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s