Revoluţionare în Mediul Online: Jocuri 3D în browser!

Posted: Februarie 3, 2014 in Joace
Etichete:, ,

lost_island_2

Un segment nu prea mediatizat al jocurilor online este acela al jocurilor browser. Nu prea li s-a acordat importanţă în ultima vreme dar au o mulţime de avantaje faţă de jocurile pe care le cumpărăm fizic din magazine sau pe care le descărcăm de pe site-urile de specialitate.

Aceste jocuri online sunt în proporţie de 90% jocuri gratuite, iar cele la care există posibilitatea de plată, aceasta nu este obligatorie, doar aduce unele beneficii şi avantaje celor care aleg să scoată nişte bani din buzunar pentru distracţia lor. Totuşi asta nu înseamnă că cei care aleg să joace jocuri gratis fără să investească nimic sunt total dezavantajaţi, poate doar nu au acces la unele facilităţi oferite în cadrul jocurilor.

Se  tratează foarte multe subiecte despre jocuri 3d, şi sunt împărţite în multe categorii, acoperind aproape toată gama oferită de jocurile obişnuite. Găsim aici de la jocuri sportive, cu meciuri de fotbal sau management sportiv,la jocuri de strategie  a căror acţiune se petrece într-o multitudine de universuri fantastice, de la strategii militare contemporane la lupte mitologice cu creaturi fantastice, sau la lupte spaţiale ce se petrec în viitorul îndepărtat, cu conflicte pline de nave de  luptă, roboţi războinici şi arme futuristice.

Cel mai frumos lucru care se poate spune despre aceste jocuri online este contactul social aproape imediat. De asemenea se pune foarte mult accent pe colaborarea jucătorilor, pe crearea de alianţe şi faptul că foarte multe lupte se pot câştiga doar prin diplomaţie şi prin strategii bine gândite de cei care lucrează împreună. De cele mai multe ori cei ce formează o astfel de alianţă într-un joc online vor rămâne prieteni timp îndelungat, şi frumuseţea acestor jocuri este dată de satisfacţia pe care o oferă pe termen lung, pentru că aceste jocuri de cele mai multe ori nu sunt limitate în timp şi jucabilitatea nu cunoaşte limite, atât timp cât există o echipă care colaborează şi vine mereu cu idei noi, în aşa fel încât interesul să rămână viu între jucători şi să nu intervină monotonia şi plictiseala.

Partea frumoasă a acestor jocuri 3d, nu este doar crearea de alianţe şi prietenii dar şi apariţia trădărilor şi a spionilor,de unde şi desele răsturnări de situaţie în balanţa puterii, între cei care joacă un joc, asta pentru că aşa cum se spune “în dragoste şi război orice este permis”.
Dacă eşti în căutarea unei experienţe de joc de lungă durată, în care să ai ocazia să cunoşti oameni noi şi să legi prietenii de durată nu rata ocazia şi joacă jocuri online, care spre deosebire de jocurile găsite în comerţ nu necesită nici sisteme foarte performante, nici abilităţi speciale, doar un pic de dăruire şi respect pentru ceilalţi jucători care mereu vor fi gata să te ajute să înţelegi jocul şi care vor fi mereu alături de tine.

Sursa: http://blog.pepoworld.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s