PepoWorld – jocuri browser la nivel de DLC

Posted: martie 13, 2013 in Joace
Etichete:, , , , , , , , ,

PepoWorld este o încercare temerară de a crea jocuri browser care să fie mai mult decât o simplă modalitate de a alunga plictiseala din orele lungi de muncă de birou. Cine nu a împușcat zombies sau orice alt tip de lighioană imobilă, a spart baloane, a colecționat monede, diamante, cristale, sau a condus o motocicletă peste diferite tipuri de obstacole? Problema cu aceste tipuri de jocuri este că sunt captivante pe moment, dar nimeni nu revine în mod constant la acest tip de divertisment. Dar … cum ar fi oare un site de jocuri browser care să îți ofere imersiunea specifică unui stand alone? Bun venit în PepoWorld.

Site-ul își propune să ofere o gamă variată de jocuri (cinci pentru început), legate între ele printr-o poveste comună și un sistem ingenios de recompense. Cele cinci aventuri pe care vor trebui să le străbată cele două personaje, Morg și Zorg, sunt:

  • The Lost Islands : Experiență single player immersivă, un mixt de explorare, puzzle solving și lupte bazate pe observare și tactică.
  • Challenge of the day : Multiplayer time! Folosește-ți abilitățile și strivește-ți adversarul într-un joc ce ar putea fi cel mai bine caracterizat drept un turn-based duelling competition.
  • Mind Cube : Pune-ți memoria la încercare și cucerește fiecare provocare cu și despre cuburi.
  • Tower Defense : Oprește inamicul să traverseze harta. Cum realizezi acest obiectiv rămâne la latitudinea ta, turnuri, capcane sau o combinație ingenioasă, toate îți stau la dispoziție.
  • Bubble Shooter : Sparge baloane, ce poate fi mai simplu de atât? Dar oare, combinația genului cu elemente de puzzle și shooter nu o să ofere o mult mai plăcută și interesantă încercare?

Proiectul este postat pe indiegogo și se află în așteptare de gameri entuziaști care să împărtășească viziunea fondatorului, Gabriel Siminiuc, și a echipei ce se ocupă cu aducerea la viață (Frankenstein style, în unele momente de creație) a acestei viziuni, și anume GambIT. O adunătură de programatori pasionați de orice se poate juca cu ajutorul unui mouse, joystick, sau a unei tastaturi, componenții firmei GambIT seamănă mai degrabă cu un party de World of Warcraft, decât cu structura ordonată și organizată, specifică unei companii. Pe de altă parte, nici nu e de mirare, având în vedere că motto-ul după care se ghidează sună cam așa: „De la gameri, pentru gameri!”.

Mulți dintre voi probabil se întreabă, oare, când oare, va fi lansat acest site ce promite atât de multe lucruri mari? Odată încheiată campania de finanțare pe indiegogo (jumătatea lui aprilie, începutul lui mai), site-ul își va deschide porțile – evident virtuale – și va pofti userul să se pună în pielea lui Morg, diavolul cu patru mâini și titlul onorific de „not allowed at ANY card game contest”, sau Zorg, îngerul cu dificultăți de concentrare și atitudine permanentă de „happy go lucky”, în aventura de recuperare a diamantului ce încununa sceptrul Sfântului Pancake. Și să nu credeți că necazurile iau sfârșit odată cu recuperarea diamantului …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s