Ce vor barbatii ?

Posted: Februarie 18, 2011 in Curiozitati
Etichete:, , ,

Simetria corpurilor .

Cercetatorii britanici „au descoperit” ca barbatii sunt mai atrasi de femeile „mici” (minione) cu picioare lungi si „tate” mari.
Daily Mail spune in acest studiu, ca atat barbatii cat si femeile gasesc trupurile „simetrice” mai atragatoare decat cele „asimetrice”. Cu toatea astea, oamenii de stiinta spun ca nu observam direct simetrica corpului, ci ne uitam dupa indicii ale simetriei, cum ar fi inaltimea si lungimea picioarelor.

Studii si articole de genul asta mi se par de „rahat”. Ce anume se califica a fi „atragator” ? , indiferent ca are un fund mare, sau par blond „pe piept” ?! totul este cultural, chiar regional. Ce este atragator in Paris, e posibil sa nu fie chiar asa de atragator pe un sloi de gheata in nordul Canadei sau intr-un satuc din Africa de Sud.
Acest studiu nu dovedeste decat ce este atragator pentru un grup mic de cobai britanici, care, convenabil pentru Hollywood, suna exact ca femeile pe care le pun in filme si la emisiunile TV.

In plus, atractia este total subiectiva. Ce inseamna femeie „mica” sau „bust mare” ? Desigur, barbatii sunt atrasi de corpul lui Scarlett Johansson, dar din moment ce atat de putine femei arata de fapt ca Scarlett, barbatii nu au de ales decat sa fie atrasi de o multitudine de alte „trupuri femeiesti”.

Atat de multi factori sunt importanti, de exemplu mirosul, nivleul de ebrietate, luminozitatea, chiar si timpul potrivit !

Ce studiu IDIOT !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s